+359 894 42 11 61
victory Безплатна кредитна оценка

Кредити в три лесни стъпки

 1. Попълнете заявка за кредит
 2. Изчакайте оферти
 3. Изберете най-добрата

КРЕДИПОРТ АД е регистриран кредитен посредник в БНБ под номер BCI000061.

Много възможности

С една заявка достигате до много кредитори

Без такси

Услугата ни е напълно безплатна

Пести време

Попълвате заявката онлайн без да не е нужно да обикаляте банкови офиси

Информиран избор

Получавате много персонални оферти и избирате най-добрата

Потребителски кредити

Заявете кредит изцяло онлайн в защитена среда

Изберете най-добрата от много оферти

Проверете какъв е шансът Ви за получаване на кредит

 • Потребителски кредит

  • Кандидатствайте за бърз и/или банков потребителски кредит
  • За суми от 100 до 70 000 лева
  • Със срок от 1 до 120 месеца
  Научете повече
  Запитване
 • Безплатна кредитна оценка

  • Проверете Вашата безплатна кредитна оценка
  • Без да предоставяте лични данни
  • Отнема само 3 минути
  Научете повече
  Старт

Ипотечни кредити

Кандидатствайте за кредит срещу обезпечение на имот.

Със срок от 6 до 360 месеца.

Безплатен електронен подпис.

 • Банков ипотечен кредит

  • Персонални оферти
  • Получавате безплатен електронен подпис
  • Изцяло онлайн в защитена среда.
  Научете повече
  Запитване
 • Бърз ипотечен кредит

  • Кредит без доказване на доход
  • Улеснена процедура
  • Гъвкави решения, съобразени с Вашите нужди
  Научете повече
  Запитване

Бизнес кредити

Кандидатствайте за бизнес кредит.

Улеснена процедура.

Прозрачни условия.

Потребителски кредит

Ако търсите кредит за текущи нужди, покупка на техника, автомобил, ремонт на дома, подпомагане на близки, плащане на сметки или пък се нуждаете от средства за мечтаната екскурзия, то CREDiPORT е Вашето място.

Всичко, което трябва да направите, е попълните кратък въпросник, който ще ни ориентира как най-добре да отговорим на Вашите нужди. През CREDiPORT можете да заявите желанието си за потребителски кредит от всяко място и по всяко време. С попълването на една заявка, Вие достигате едновременно до всички наши партньори – лицензирани банкови и небанкови финансови институции. Не е нужно да губите време в обикаляне на банкови офиси, ние ще обиколим банките вместо Вас.

Ипотечен кредит

В случай, че се нуждаете от кредит за покупка на жилище, парцел или рефинансиране на ипотечен кредит или кредит за текущи нужди срещу предоставяне на обезпечение, CREDiPORT е на Ваше разположение, за да съдейства при намиране на най-изгодните оферти. Партнираме си с банкови и небанкови финансови институции, за да можем да предложим варианти за кредитиране на всеки клиент според специфичните му характеристики дори и в случай на влошена кредитна история.

През платформата попълвате въпросник с основните параметри на желания от Вас кредит и ние ще се погрижим да намерим най-добрите персонални оферти. В допълнение ще Ви осигурим безплатен електронен подпис, с който бързо и лесно да подписвате необходимите документи. През клиентския портал на CREDiPORT можете да следите по всяко време статуса на Вашите заявки, да получавате и изпращате документи, както и да сравнявате получените оферти.

Бизнес кредит

При необходимост от средства за подпомагане или разширяване на Вашия бизнес, при нужда от оборотни средства, през CREDiPORT можете да заявите краткосрочен (до 1 година) или дългосрочен (до 10 години) бизнес кредит. Партнираме си с кредитиращи институции, предлагащи кредити по Програма на ББР за индиректно финансиране на МСП с гаранционно улеснение и контра-гаранция по Програма COSME на ЕИФ, с подкрепата на Европейски фонд за стратегически инвестиции, мостово финансиране с ипотека и заем за развитие с ипотека.

За да заявите бизнес кредит е нужно да попълните кратка форма с параметрите на търсеното финансиране и да посочите предлаганото обезпечение. Ние ще изпратим заявката до нашите партньори, които ще Ви предложат индивидуална оферта, съобразена с конкретните характеристики.

CREDiPORT съветва:

Преди да подадете запитване за кредит, проверете личната си кредитна оценка. Тя ще Ви ориентира какви са шансовете да получите повече и по-добри оферти и как изглеждате в очите на кредиторите. При изготвянето ѝ се отчитат фактори като кредитна история, съотношение между месечна вноска и чист доход, разполагаем доход след приспадане на всички задължения и много други, които са със значителна тежест при оценката на реално искане за кредит.

Важно е да бъдете откровени при попълването, за да добиете представа за действителната си лична кредитоспособност. Кредитната оценка е напълно безплатна и анонимна, а изчисляването ѝ отнема средно около 3 минути.

Каква услуга търсихте?

Как оценявате сайта по отношение на:

Навигация
Функционалност
Изображения
Информация