+359 894 42 11 61

Блог

За предимствата на маркетплейс платформите

Маркетплейсите са дигитални платформи, които създават екосистеми с инфраструктура за взаимодействие на продавачи и купувачи, улесняваяща обмена на стоки, услуги, информация и плащания.

Как ще се изплащат вторите пенсии след последните промени в КСО?

Прочетете какви са последните промени, касаещи пенсионното осигуряване, и как ще се изплащат допълнителните пенсии от универсалните фондове на родените след 1960 година.

Пенсия и трудов стаж

В този пост нашият експерт Венцислав Ангелов разказва каква е разликата между трудов и осигурителен стаж и как прекъсванията на стажа се отразяват върху пенсионния доход.

Финализиране на сделката за покупка на имот с ипотечен кредит

В шестия пост от поредицата ни на тема ипотечно кредитиране, нашият експерт Мирослава Петрова ще сподели личния си опит при изповядването на сделка за покупка на имот с ипотечен кредит.

Преди да тръгнем в планинатата: интервю с инж. Веселин Станев

Как да се подготвим за преход или разходка в планината? Кои са важните неща, които трябва да знаем преди да тръгнем? Прочетете съветите на инж. Веселин Станев, дългогодишно практикуващ екстремни спортове на открито.

Необходими документи при покупка на имот с ипотечен кредит

В петия пост от поредицата ни, свързана с ипотечно кредитиране, ще Ви запознаем с всички необходими документи и как да ги набавите при покупка на имот с ипотечен кредит.

Как да четем между редовете в офертите за кредит?

В пореден пост от публикациите ни на тема ипотечно кредитираме ще Ви запознаем с най-важните компоненти, които съдържа всяка оферта за жилищен кредит и на които задължително трябва да обърнете внимание преди да сключите договор за ипотека.

Да ползваме ли кредитен посредник при покупка на имот с ипотека?

В третия пост от поредицата ни, свързана с ипотечното кредитиране, нашият експерт Мирослава Петрова споделя личен опит при покупката на имот с ипотечен кредит от банка и своите изводи относно ползата от използването на услугите на кредитен посредник.

Покупка на имот с или без помощта на брокер на недвижими имоти?

Пореден пост от поредицата ни на тема ипотечно кредитиране разглежда предимствата и недостатъците при покупка на жилище с помощта на посредническите услуги на агенция за недвижими имоти

Бременност по време на Ковид

В поредицата ни Експертите говорят, Д-р Симона Главчева, лекар – специализант в Клиника по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ АД, гр. Стара Загора споделя опит и дава професионални препоръки към бъдещите майки, които ще родят в условията на „новото нормално“.

Под наем или покупка на имот с банков заем?

В първия пост от поредицата ни на тема ипотечно кредитиране, нашият експерт Мирослава Петрова разглежда основните плюсове и минуси при вземането на решение за покупка на имот с ипотечен кредит.

Дентално здраве по време на Ковид

В поредицата ни Експертите говорят, Д-р Христина Шинева – Петрова , лекар по дентална медицина разказва как в условита на изолация се грижи за пациентите си и дава напътствия как да запазим блестящата си усмивка в домашна среда.

Ние избираме кое е позитивно

В поредицата ни Експертите говорят, психологът с дългогодишна практика и психодрама-терапевт Нона Костадинова обяснява как ни влияе стоенето вкъщи и дава съвети какво да направим за да се чувстваме по-добре в условията на социална изолация.

Каква услуга търсихте?

Как оценявате сайта по отношение на:

Навигация
Функционалност
Изображения
Информация