КРЕДИПОРТ - твоят кредитен портал

Кредити в защитена онлайн среда.
Заяви. Избери. Вземи.

Партньори

creditex logo

Кредитекс е първата небанкова компания за ипотечни кредити в България. Компанията е създадена през 2004 г. като част от TBIF Group Нидерландия. Дружеството е придобито от групата на Хета Асет Резолюшън България в края на 2018 г. След придобиването започна активно развитие на пазара. В началото на 2020 г. Кредитекс подписа споразумение с ЕИФ за финансиране на МСП в България (План Юнкер).

Конкурентни предимства на Creditex:

 • Изключително богато ноу-хау в кредитния портфейл и управлението на риска;
 • Предоставя решения за финансиране на клиенти без достъп до банково финансиране;
 • Бързо одобрение – до 3 дни;
 • Модерен маркетингов подход
vendofin logo

Vendofin.com e платформа, която предоставя иновативен начин за продажба и покупка на активи и вземания чрез онлайн аукциони.

 

Едно от предимствата на платформата е, че дава възможност на продавачите сами да определят минимална цена за продажба, стартова дата и час, типа аукцион, както и неговата продължителност. По този начин се постига пълен контрол върху процес и се постига оптимална цена. Наддаването започва над минималната цена и купувачът с най-висока оферта печели. Продавачът може да определи и цена за директна покупка при която се може да се сключи сделка без провеждането на аукцион.

Сигурност, бързина и прозрачност са водещите принципи на платформата Vendofin. Сигурността на онлайн аукционите се гарантира посредством най-високи стандарти за криптиране на данните.

 
bacb logo

Българо-американска кредитна банка е модерна, високотехнологична институция, която отговаря адекватно на все по-високите изисквания на съвременните потребители, адаптира се бързо към променящите се условия на банковия пазар и се възползва от всички технологични новости, които могат да бъдат в услуга на клиентите й. Основните приоритети в дейността й са:

 • Екология – насърчаване на дейности, свързани с опазване на околната среда, енергийно-ефективни източници и т.н., проекти и инициативи със съществен социален отзвук в тази сфера.
 • Селско стопанство – през последните години се налага като една от най-динамичните банки в този сектор. Тя работи активно с множество клиенти в отрасъла, включително и за развитие на биоземеделието и агроекологията.

Банката работи много активно с малките и средни предприятия в страната, отчитайки плановете за тяхното бъдещо развитие, като им предлага съвременни и гъвкави решения. За индивидуалните клиенти БАКБ предлага модерни финансови продукти, гъвкави условия, конкурентни цени и високо ниво на обслужване.

sofcom logo

„Софком Лизинг” ЕООД е динамична компания, чиято мисия е да предостави на клиентите си прости и достъпни заеми без скрити такси и уловки като признат лидер в кредитните услуги. Състои се от екип от професионалисти с дългогодишен опит, стремящи се да рационализират кредитния процес в полза на клиентите си чрез предоставяне на разумни, достъпни и гъвкави решения.

Дружеството предоставя кредити срещу залог на недвижими имоти и земеделска земя:
 • Без такса обслужване
 • Без скрити такси
 • Без бизнес план
 • Без доказване на доходи
 • Възможност за рефинансиране на съществуващ кредит
Credit_Trust logo

КРЕДИТ ТРЪСТ е финансова институция, част от мощната финансова група «БенчМарк», в която влизат още няколко инвестиционно-финансови компании, с дългогодишна история и опит.

Дружеството е фокусирано да помага в трудни моменти, както на физически, така и на юридически лица, предлагайки възможно най-добрите условия за ипотечен (обезпечен) кредит при влошена кредитна история или невъзможност за доказване на доход.

Ако имате проблем с някое от долуизброените, КРЕДИТ ТРЪСТ може да помогне:

 • Имате влошена кредитна история – това не е пречка за нас;
 • Не може да докажете документално доходи – ние ще разберем, това което е нужно;
 • Имате задължения към НАП или по изпълнително дело – специалисти сме в това;
 • Вашият бизнес е стартиращ, без история или нямате оборот – насреща сме;
 • Дейността Ви има сезонен характер или изпитвате недостиг на средства – само ни се обадете;
 • Имате нужда от бързо финансиране преди получаване на банков кредит – реагираме за часове;
 • Искате да изненадате семейството си с нов автомобил или ремонт на жилището си, целта за която ще използвате средствата е … неограничена.
bacb logo

"Финанс хелп" ООД е регистриран кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и е вписана е вписана в регистъра на кредитните посредници при БНБ с № BCI000041.

Финанс хелп е иновативна компания, тясно специализирана в областта на кредитните консултации, покриваща целата палитра от кредитни продукти на пазара – ипотечни, фирмени и потребителски. Предлага цялостно финансово обслужване, регулярен мониторинг на текущи задължения и при необходимост и възможност – оптимизирането им чрез преструктуриране или рефинансиране. Нейните кредитни консултанти са с богат опит в областта на кредитирането. Те ще Ви предложат професионално консултиране и ще Ви помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банки в България.

era logo

ЕРА България е част от голямото семейство на ERA Real Estate, една от водещите световни франчайз мрежи за предоставяне на услуги при продажба, отдаване под наем и финансиране покупката на жилища!

Компанията има близо 50 години глобален опит в сектора с недвижими имоти и 13 години присъствие в България чрез своите 27 офиса с над 200 добре обучени и професионално подготвени ЕРА консултанти!

Компанията е вписана в Регистъра на кредитните посредници при БНБ с № BCI000024.

creditex logo

Евротръст предлага бързо, лесно и достъпно решение за електронно подписване и изпращане на документи. Без ограничения за фирми или физически лица, от комфорта на дома, благодарение на иновационна технология.

Всичко, от което се нуждаете е телефон, таблет или компютър и мобилното приложение на Евротръст.

Евротръст е доставчик на удостоверителни услуги, който разработи иновативна технология, която позволява отдалечена идентификация  и електронно подписване, валидни в целия ЕС и в съответствие с регламент 910/2014 на Европейската Комисия.

Технологията е изцяло българска и няма аналог в световен мащаб. Идеята й е да реши комплексно всички проблеми, които съществуват в електронния свят и да направи боравенето с електронни документи лесно и достъпно. Всеки, който подписва няма необходимост от допълнителни устройства и специални технически умения, а единствено от мобилен смарт телефон. Същевременно електронното подписване и електронната идентификация са лесни и интуитивни, без никакъв компромис от гледна точка на техническа сигурност и при съответствие с абсолютно всички законови изисквания.