КРЕДИПОРТ - твоят кредитен портал

Кредити в защитена онлайн среда.
Заяви. Избери. Вземи.

Партньори

creditex logo

Евротръст предлага бързо, лесно и достъпно решение за електронно подписване и изпращане на документи. Без ограничения за фирми или физически лица, от комфорта на дома, благодарение на иновационна технология.

Всичко, от което се нуждаете е телефон, таблет или компютър и мобилното приложение на Евротръст.

Евротръст е доставчик на удостоверителни услуги, който разработи иновативна технология, която позволява отдалечена идентификация  и електронно подписване, валидни в целия ЕС и в съответствие с регламент 910/2014 на Европейската Комисия.

Технологията е изцяло българска и няма аналог в световен мащаб. Идеята й е да реши комплексно всички проблеми, които съществуват в електронния свят и да направи боравенето с електронни документи лесно и достъпно. Всеки, който подписва няма необходимост от допълнителни устройства и специални технически умения, а единствено от мобилен смарт телефон. Същевременно електронното подписване и електронната идентификация са лесни и интуитивни, без никакъв компромис от гледна точка на техническа сигурност и при съответствие с абсолютно всички законови изисквания.

era logo

ЕРА България е част от голямото семейство на ERA Real Estate, една от водещите световни франчайз мрежи за предоставяне на услуги при продажба, отдаване под наем и финансиране покупката на жилища!

Компанията има близо 50 години глобален опит в сектора с недвижими имоти и 13 години присъствие в България чрез своите 27 офиса с над 200 добре обучени и професионално подготвени ЕРА консултанти!

Компанията е вписана в Регистъра на кредитните посредници при БНБ с № BCI000024.

creditex logo

Кредитекс е първата небанкова компания за ипотечни кредити в България. Компанията е създадена през 2004 г. като част от TBIF Group Нидерландия. Дружеството е придобито от групата на Хета Асет Резолюшън България в края на 2018 г. След придобиването започна активно развитие на пазара. В началото на 2020 г. Кредитекс подписа споразумение с ЕИФ за финансиране на МСП в България (План Юнкер).

Конкурентни предимства на Creditex:

  • Изключително богато ноу-хау в кредитния портфейл и управлението на риска;
  • Предоставя решения за финансиране на клиенти без достъп до банково финансиране;
  • Бързо одобрение – до 3 дни;
  • Модерен маркетингов подход
vendofin logo

Vendofin.com e платформа, която предоставя иновативен начин за продажба и покупка на активи и вземания чрез онлайн аукциони.

 

Едно от предимствата на платформата е, че дава възможност на продавачите сами да определят минимална цена за продажба, стартова дата и час, типа аукцион, както и неговата продължителност. По този начин се постига пълен контрол върху процес и се постига оптимална цена. Наддаването започва над минималната цена и купувачът с най-висока оферта печели. Продавачът може да определи и цена за директна покупка при която се може да се сключи сделка без провеждането на аукцион.

Сигурност, бързина и прозрачност са водещите принципи на платформата Vendofin. Сигурността на онлайн аукционите се гарантира посредством най-високи стандарти за криптиране на данните.

 
bacb logo

Българо-американска кредитна банка е модерна, високотехнологична институция, която отговаря адекватно на все по-високите изисквания на съвременните потребители, адаптира се бързо към променящите се условия на банковия пазар и се възползва от всички технологични новости, които могат да бъдат в услуга на клиентите й. Основните приоритети в дейността й са:

  • Екология – насърчаване на дейности, свързани с опазване на околната среда, енергийно-ефективни източници и т.н., проекти и инициативи със съществен социален отзвук в тази сфера.
  • Селско стопанство – през последните години се налага като една от най-динамичните банки в този сектор. Тя работи активно с множество клиенти в отрасъла, включително и за развитие на биоземеделието и агроекологията.

Банката работи много активно с малките и средни предприятия в страната, отчитайки плановете за тяхното бъдещо развитие, като им предлага съвременни и гъвкави решения. За индивидуалните клиенти БАКБ предлага модерни финансови продукти, гъвкави условия, конкурентни цени и високо ниво на обслужване.