+359 894 42 11 61

Бърз ипотечен кредит

Бърз ипотечен кредит

 1. Кандидатствайте за кредит срещу обезпечение на имот.
 2. Със срок от 6 до 120 месеца.
 3. По опростена процедура
Попълнете заявка

Платформата предоставя достъп до кредитиране срещу предоставяне на обезпечение на физически лица и фирми със стартиращ или разширяващ се бизнес, без достатъчно история или оборот, както и за дейности, които имат сезонен характер.

Отпускат се по опростена процедура, често без необходимост от доказване на доход и независимо от кредитната история.

Бързите ипотечни кредити са за суми до 1 млн. лева (максималната сума зависи от стойността на предоставеното обезпечение) със срок на изплащане до 10 години.

Как работи:

 1. Отговорете на въпросите

  С натискането на бутон „Попълнете заявка“ се стартира нашият функционален чат-бот, който ще задава въпроси, свързани с параметрите на търсения от Вас кредит, както и информация за обезпечението, което можете да предоставите. Въпросникът е съвсем кратък и попълването му отнема не повече от 5 минути.

 2. Изпратете запитване за бърз ипотечен кредит

  След като попълните заявката, ние автоматично ще я изпратим до лицензираните небанкови финансови институции, с които си партнираме.

 3. Изчакайте обаждане

  В най-кратък срок от изпращане на заявката, очаквайте обаждания от кредитори. Имайте предвид, че вероятно кредитиращите институции ще опитат да се свържат с Вас в интервала между 9:00 – 18:00 часа в работни дни и затова е важно да можете да реагирате на обажданията им, за да проведете разговор, в който да уточните допълнителни детайли относно искания кредит. В случай, че не отговорите на телефонните им обаждания, те няма как да преценят дали и каква оферта да Ви предложат.

 4. Съберете необходимите документи

  Представител на кредитиращата институция ще Ви информира за необходимия набор от документи, които следва да предоставите, за да бъде разгледано искането Ви за кредит. След набавяне на нужните документи, нашите партньори ще Ви предложат индивидуална оферта, изцяло съобразена с Вашите нужди и възможности.

 5. Сключете договор и вземете парите

  След окончателно одобрение, нашите партньори ще се свържат с Вас за уговаряне на ден и час за сключване на договор. В рамките на до 5 дена от датата на сключване на договора, сумата на отпуснатия кредит ще бъде преведена по сметката Ви.