+359 894 42 11 61

Пенсионна консултация

Пенсионна консултация относно

  1. Изчисляване на прогнозна пенсия.
  2. Съвети за балансиране на партидите в отделните стълбове.
  3. Прехвърляне на партиди с цел по-добра доходност.
Запитване

Изчисление на прогнозна пенсия

За целта е необходимо да се пресметнат:

Индивидуалният коефициент се изчислява, като сборът на месечните съотношения между осигурителния доход на лицето за месеца и средния осигурителен доход за страната за същия месец се раздели на сбора от съотношенията между броя на работните дни, за които се отнася осигурителният доход на лицето за съответния месец, и броя на работните дни през месеца – за всички месеци, участващи при изчисляване на индивидуалния коефициент.

Процент осигурителен стаж - според Кодекса за социално осигуряване, ако имате осигурителен стаж от различни категории труд, трудовият стаж от първа и втора категория се превръща в осигурителен стаж от трета категория по указан ред: всяка една пълна година и месеци осигурителен стаж след приравняването към трета категория се умножава по коефициент 1,2 и съответната пропорционална част за непълна година, за да се получи процента осигурителен стаж.

Можете да разчитате на нас за времеемките и сложни изчисления на:

Експертите ни ще Ви консултират бързо и прецизно, за да получите максимума от дългогодишната си инвестиция в пенсионното осигуряване.

Цени на услугите

Въвеждаща сесия - до 20 минутен разговор за уточняване на Вашите нужди и обсъждане на възможностите за съдействие от наша страна. безплатно
Обща консултация 10 лв.
Преглед на документи 10 лв.
Прехвърляне на категории (трудов; осигурителен стаж) 15 лв.
Изчисление на дата на пенсиониране според професия и категория труд 15 лв.
Изчисление на най-добрия базисен три годишен период с най-висок индивидуален коефициент, преди 1996 година 35 лв.
Изчисление на прогнозна пенсия или проверка на размера на пенсията от ДОО (първи стълб). 55 лв.
Изчисление на прогнозна пенсия или проверка на размера на пенсията от ДЗПО (втори стълб) за родените след 31.12.1959г. 35 лв.

При необходимост от допълнителни пояснения, моля свържете се с КРЕДИПОРТ на имейл office@crediport.bg или тел. +359 894 42 11 61

Каква услуга търсихте?

Как оценявате сайта по отношение на:

Навигация
Функционалност
Изображения
Информация