КРЕДИПОРТ - твоят кредитен портал

Кредити в защитена онлайн среда.
Заяви. Избери. Вземи.

КРЕДИПОРТ - ПОРТАЛЪТ

КРЕДИПОРТ е онлайн маркетплейс за кредитиране.

КРЕДИПОРТ не отпуска кредити, КРЕДИПОРТ е посредник между теб и кредитиращите институции.

Работим единствено с лицензирани финансови институции, които са под надзора на БНБ.

С нас можеш да заявиш кредит за текущи нужди, потребителски кредит за ремонт на жилище, покупка на лизинг, покупка на имот или да рефинансираш други свои кредити.

Предлагаме ти интегрирана услуга за спестяване на време.

С попълването на една заявка за кредит в платформата, достигаш едновременно до много кредитори.

Целият процес по заявяване и отпускане на кредит е онлайн – от попълване на заявката до подписване на документите за кредит и усвояване на сумата.

С КРЕДИПОРТ получаваш лесно сравними оферти.

Вече няма нужда от Google search, при нас всички оферти са на едно място!

Не просто сравняваш, тук реално заявяваш и можеш да получиш кредит!

Даваме ти и безплатен квалифициран подпис, който има същата правна стойност като подписите, които полагаш на хартия.

С него можеш бързо, лесно и по всяко време да подписваш различни документи, дори да заявяваш и получаваш административни услуги без да е необходимо да обикаляш от гише на гише в институции и учреждения.

Единственото, което ти е необходимо са 7 свободни минути, (толкова време отнема попълването на заявката), мобилен телефон с връзка с интернет и работеща предна камера.

Защото ценим твоето време, амбицията ни е да ти предложим бърза и в същото време сигурна услуга, която да се ползва навсякъде без ограничение от време и място и без да изисква допълнителни усилия.

И тъй като държим да сме напълно честни и открити в отношенията си с теб, е важно да знаеш, че услугата ни е напълно безплатна за теб. Ние получаваме комисиона само и единствено от финансиращите институции.

Ние имаме дългогодишна експертиза в сферата на потребителското финансиране.

Това ни познание и солиден опит ни дават вярата, че ще успеем да създадем и развием един прозрачен пазар на кредити, с ясни условия, които да позволят на всеки потребител да може лесно да направи информиран избор между получените предложения, поднасяйки ги по ясен и разбираем начин.