+359 894 42 11 61

КРЕДИПОРТ Първи онлайн портал за кредити, застраховки и пенсионно осигуряване

ЗА ПЛАТФОРМАТА КРЕДИПОРТ

ЗА ПОЛЗИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ

За тези, които търсят кредити онлайн

Кредипорт осигурява персонални оферти във основа на специфичните изисквания на клиентите и важните критерии, прилагани от банките и другите финансови институции. Партньорството на Кредипорт с лидери на пазара помага да постигнем изгодни лихвени проценти по потребителските или жилищните заеми, а нашият надежден и приятен интерфейс създава лекота и удобство на онлайн обслужването.

За тези, които търсят застраховки онлайн

Застраховките, предоставяни от Кредипорт дават не само финансова сигурност и защита на любимите неща, но и обещание за улеснен процес на застраховане и оферти от топ застрахователи.

За тези, които се интересуват от пенсионно осигуряване

Решенията, свързани с пенсионирането имат дългосрочен характер. Затова Кредипорт се стреми да помогне на своите клиенти да открият най-добрите планове за пенсионно осигуряване.

ЗА ДОВЕРИЕТО

ЗА НАШАТА ЦЕЛ

Да осигурим свобода при избор на търсените финансови услуги чрез възможно най-пълен онлайн процес и отворено сътрудничество с партньори.

Стремим се да улесним финансовия живот на нашите клиенти чрез интегрирана услуга за спестяване на време и лични оферти.

ЗА НАШАТА ВЯРА

Вярваме, че успяваме да създадем прозрачен пазар на кредити и застраховки с лесен информиран избор между получените персонални оферти.

КАКВО НЕ ОБИЧАМЕ

Ние сме против неефективните разговори и размяна на хартии.

КАКВО ОБИЧАМЕ

Ние сме за удобството, независимостта, лекотата и сигурността на безконтактното онлайн общуване.

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме екип от специалисти в областта на финансовите услуги и информационните технологии. Натрупахме стабилна експертиза докато работихме на експертни и ръководни позиции във водещи финансови и застрахователни институции, която искаме да Ви предоставим по съвременен, достъпен и удобен начин.

Всичко започна през близката 2019 година, когато се запалихме от идеята за първи онлайн финансов портал. Организирахме се ентусиазирано, обединихме познанията и опита на тема кредити и кредитен риск, застраховки, лизинг, осигуряване, прибавихме технологичния опит на Митко и оформихме сърцето на нашата услуга – онлайн портал за достъп до много на брой финансови продукти и компании, където Вие, нашият клиент, да направите информиран избор, отговарящ в максимална степен на желанията Ви. Първата година използвахме за разработки, втората – за установяване на партньорства с финансовите инситуции и регистриране като финансов посредник в БНБ и ето ни, вече сме тук на Ваше разположение.

Приятно ни е да се запознаем!

Емилия Аспарухова

Емилия Аспарухова

Изпълнителен директор
Управление на риска

Нора Петкова

Нора Петкова

Мулти проекти

Мирослава Петрова

Мирослава Петрова

Мастър операции

Димитър Божилов

Димитър Божилов

ИТ Мастър

Христина Боева

Христина Боева

Продажби Про

Борис Гълъбов

Борис Гълъбов

Дигитален маркетинг

Деспина Григорова

Деспина Григорова

Финанси

Виолета Гълъбова

Виолета Гълъбова Ph.D.

Маркетинг стратегии