+359 894 42 11 61

Потребителски кредит

potrebitelski-kredit-refinansirane

Рефинансиране на кредит

Спестявате, получавате по-изгодни условия и оптимизирате Вашия бюджет. Изберете най-добрия вариант на решение с една заявка.

potrebitelski-kredit-tekushti-nuzhdi

Кредит за текущи нужди

Допълнителни средства за осигуряване на спокойствие в ежедневието, за комунални услуги, за свежи емоции с пътуване и почивки.

potrebitelski-kredit-remont

Кредит за ремонт и обзавеждане

Обновете и освежете дома си още сега! Изберете от офертите на нашите партньори и постигнете мечтания дом възможно най-изгодно.

potrebitelski-kredit-avtomobil.jpg

Кредит за автомобил

Ще купувате кола, мотор, кемпер или друго превозно средство? Получете оферти за кредит от различни банки и небанкови институции и изберете.

potrebitelski-kredit-stokov

Стоков кредит

Искате нов телевизор, печка, хладилник или други домакински уреди? Стоковият кредит сбъдва желания възможно най-икономично – с една заявка достигате до различни банки и други финансиращи институции.

potrebitelski-kredit-obuchenie

Кредит за обучение

За ученици и студенти в България и чужбина, за докторанти и за всички, които не спират да учат! Открийте най-добрите условия за финансиране на Вашето или на детето Ви обучение.

Калкулатор потребителски кредит

Въведете сума и желан срок на кредита и вижте каква би била месечната вноска в зависимост от индивидуалната Ви кредитна оценка.

Сума: 3 000 лв.

Период: 2 години

Рейтинг Месечна Вноска Сумарно Лихва
Слаб (0-200)
Добър (201-700)
Супер (701-1000)

Калкулацията е примерна, не представлява търговска оферта и е само ориентир за евентуален размер на погасителна вноска при посочени срок и сума на кредит. Окончателните параметри на кредита и условията по него се определят от кредитиращата институция и могат да се различават от представената калкулация.

Платформата осигурява достъп до кредитиране на физически лица, навършили 18 години, с българско гражданство, постоянно местожителство в България и валидна лична карта.

Кредипорт АД е регистриран кредитен посредник. Работим единствено с лицензирани финансови институции, които са под надзора на БНБ. Партнираме си с много банки и небанкови финансови институции, сред които Пощенска банка, Алианц Банк България, Банка ДСК, ОББ, Българо-американска кредитна банка, ЦКБ, Ти Би Ай Банк, БНП Париба, Изикредит, Профикредит.

Услугата ни е напълно безплатна за нашите клиенти.

През CREDiPORT можете да заявите изцяло онлайн потребителски кредит за рефинансиране на задължения към други кредитори, кредит за покупка на стоки, автомобил, потребителски кредит за ремонт, почивка, обучение или други Ваши специфични нужди.

Потребителските кредити от банки са за суми от 300 до 70 000 лева и срок на изплащане от 1 до 120 месеца, а бързите кредити – от 100 до 5000 лева със срок на изплащане от 1 до 36 месеца.

Как работи:

 1. Отговорете на въпросите

  С натискането на бутон „Запитване“ се стартира нашия функционален чат-бот, който ще Ви задава въпроси, чиито отговори ни помагат да се ориентираме към кои кредитори да насочим Вашата заявка, така че да увеличим максимално шансовете Ви за получаване на повече и по-добри оферти за потребителски кредит.

  Повечето отговори са предефинирани т.е. трябва да изберете най-подходящата от няколко опции. Постарали сме да осигурим бързо и забавно попълване на иначе скучните формуляри, свързани с кандидатстването за кредит. Освен това формата е еднакво удобна за попълване както от компютър, така и от мобилен телефон.

  Важно е да знаете, че трябва да отговаряте честно на всички въпроси, тъй като кредитиращите институции имат достъп до регистри като НОИ (за проверка на трудов статус и доходите, които получавате по трудовото си правоотношение), ЦКР (за проверка на кредитна история), ГРАО (за проверка на семеен статус и броя на членовете в домакинството) и ще сравнят подадената от Вас информация с тях. В случай, че констатират несъответствия, е твърде вероятно да не желаят да разгледат искането за кредит или да не предложат оферта.

 2. Изпратете запитване за потребителски кредит

  След като попълните заявката за кредит, ние, на база на Вашите нужди и получените отговори, автоматично ще я изпратим към най-подходящите кредитори за оценка. Crediport е кредитен посредник и не участва по никакъв начин в разглеждането и оценяването на исканията за кредит. Нашата роля е да осигурим едновременен бърз и лесен достъп до много банки и небанкови финансови институции. От своя страна всяка кредитираща институция на база на своите вътрешни правила и процедури сама преценява дали би могла да предложи финансиране.

 3. Изчакайте обаждане

  В най-кратък срок от изпращане на заявката, очаквайте обаждания от кредитори. Имайте предвид, че вероятно кредитиращите институции ще опитат да се свържат с Вас в интервала между 9:00 – 18:00 часа в работни дни и затова е важно да можете да реагирате на обажданията им, за да проведете разговор, в който да уточните допълнителни детайли относно искания от Вас кредит. В случай, че не отговаряте на телефонните им обаждания, те няма как да преценят дали и каква оферта да Ви предложат.

  В някои случаи (например при кандидатстване за по-големи суми и при по-висока задлъжнялост) е възможно да се наложи да предоставите поръчител или съдлъжник. Помислете дали имате подходящ познат, роднина или приятел, който може да Ви съдейства.

  Също така някои кредитори биха могли да изискат от Вас да предоставите документи (най-често служебна бележка от работодател) за доказване на доход или други специфични документи според конкретната ситуация.

 4. Изберете оферта

  Кредиторите са разгледали Вашето запитване за кредит и вече сте получили първата една или няколко оферти. Помислете дали бързината е най-важна за Вас. Ако случаят е такъв, не губете време и преминете към сключване на договор и усвояване на отпусната сума. Ако нямате спешна нужда, Ви съветваме да не бързате и да изчакате още оферти, за да можете да ги сравните и да изберете най-изгодната за Вас. Обичайно офертите имат срок на валидност поне няколко дни.

 5. Сключете договор и вземете парите

  След като изберете оферта е време да подпишете документите към договора за потребителски кредит, за да усвоите одобрената сума. Кредиторите вече са доста гъвкави и според вида на одобрения кредит (бърз кредит или потребителски кредит от банка) е възможно да Ви предложат няколко варианта за подпис – само на хартия или изцяло онлайн. Изберете най-удобния за Вас и прочетете внимателно условията по него. Подпишете го и вземи парите. Честито! Ще се радваме да Ви съдействаме отново.

 6. Какво да направите, ако получите отказ или не получите оферти

  Възможно е на база на предоставената от Вас, в попълнената заявка за потребителски кредит информация, да не получите обаждания и оферти. Това означава, че кредиторите са преценили, че в този момент няма как да Ви предложат кредит.

  Попаднете ли в тази ситуация е добре да помислите как да промените текущото си финансово състояние, така че след известен период от време (минимум един месец) да заявите отново желанието си за кредит.

  Добро начало е да проверите индивидуалната си Безплатна кредитна оценка, за да се ориентирате какви са реалните Ви шансове за получаване на кредит. Не Ви съветваме да изпращаш няколко заявки последователно, тъй като за кратък период от време няма как да промените значително текущите си характеристики като доход или месторабота. По-разумно е да опитате да погасите част от активните си задължения, ако имате такива, и особено в случай, че е допуснато просрочие по тях, преди да кандидатствате отново.

Каква услуга търсихте?

Как оценявате сайта по отношение на:

Навигация
Функционалност
Изображения
Информация