+359 894 42 11 61

Пакетна здравна застраховка при болничен престой

Пакетна здравна застраховка при болничен престой

СКЛЮЧИ ОНЛАЙН

Пакетна здравна застраховка при болничен престой гарантира финансова подкрепа при събития свързани с Вашето здраве, които налагат престой в болнично заведение. Застраховката е с валидност на територията на целия свят и Ви осигурява фиксирана сума при настъпване на неблагоприятно събитие, предизвикано от внезапно заболяване или злополука, при раждане или хирургическа интервенция, независимо от реално направените разходи.

ОТ КАКВО ВИ ЗАЩИТАВА ПОЛИЦАТА?

ПАКЕТ КОМФОРТ

Изплащане на фиксирана сума при болничен престой в резултат на:

Изплащане на фиксирана сума при фрактури на кости: 250, 500 или 750 BGN/EUR в зависимост от вида и тежестта на фрактурата

ПАКЕТ ПРЕСТИЖ

Покритията от пакет КОМФОРТ

Изплащане на фиксирана сума при извършване на операция:

Категории операции


ПРЕДИМСТВА


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Кой е застраховател по полицата?
Застраховател по полицата е ЗК УНИКА ЖИВОТ АД, част от международната УНИКА Иншурънс Груп – компания с над двувековна традиция и опит в застраховането. Вече 25 години компанията е сред водещите застрахователи у нас и се е утвърдила като символ на надеждност и коректност сред своите клиенти и партньори.
Необходимо ли е да посетя офис, за да се застраховам?
Не, застрахователна полица може да бъде сключена изцяло онлайн, без посещение в офис или размяна на документи посредством куриер.
Как мога да сключа застраховка?

След попълване на формата през www.crediport.bg и в зависимост от посочената информация, ние ще потвърдим калкулираната премия или ще се свържем с Вас за предоставяне на допълнителни данни. При потвърждение от Ваша страна, ние ще издадем застрахователна полица и ще Ви изпратим информация за заплащане на премията.

Всички необходими документи се подписват с квалифициран електронен подпис, издаден безплатно и се изпращат на посочен имейл адрес.

Кой може да се застрахова?
Всяко лице на възраст от 0 до 64 години. При семейна застраховка могат да се застраховат и деца, включително новородени.
Има ли отлагателен период по пакетна здравна застраховка?

Общият отлагателен период за събитие, подлежащо на обезщетение е два месеца; не се прилага при лечение, наложено от злополука.

Отлагателен период за обезщетения за раждане, спонтанен аборт, преглед по време на бременност и свързани с бременността заболявания и техните последствия е 9 месеца.

Отлагателните периоди се изчисляват от началната дата на застраховката.

Колко ще ми струва застраховката?
Застрахователната премия се определя в зависимост от избрания пакет, възрастта на застрахованото лице и динамиката на плащане.
Еднократно ли следва да заплатя сключената от мен застрахователна полица?
Застраховката може да бъде заплатена еднократно или на вноски (месечни, 3-месечни или 6-месечни).
Как ще получа своятa застрахователна полица?
След подписване на застрахователната полица с квалифициран електронен подпис, ще получите всички подписани документи на посочения от Вас имейл адрес.
Ще ми струва ли нещо издаването на удостоверение за квалифициран електронен подпис? А подписването на документите?
Не, издаването на удостоверение за квалифициран електронен подпис е безплатно. И още – той може да се използва за подписване на различни документи, не само в нашата платформа!
Кои са Евротръст?
Евротръст е квалифициран доставчик на удостоверителни услуги. Той е сертифициран от френски независим проверяващ орган (LSTI) и е вписан в регистъра на Европейската комисия. Научи повече на: https://www.evrotrust.com/
Какво е квалифициран електронен подпис?
Квалифицираният електронен подпис е приравнен със саморъчния подпис по силата на Регламент на ЕС и се издава според най-високите нива на сигурност.
Как мога да получа удостоверение за безплатен електронен подпис, ако все още не използвам приложението на Евротръст?
Следвайте 5 лесни стъпки:
  1. До няколко минути след успешно плащане на застраховката, ще получиште SMS от Кредипорт Инс с линк към приложението.
  2. Изтеглете приложението Evrotrust и започнете регистрация.
  3. Създайте пин код за достъп.
  4. Направете снимка на документ за самоличност (първо гръб, след това лице)
  5. Следвайте гласовите инструкции за видео идентификация
Готово!
Какъв е срокът на застрахователния договор?
Застраховката се сключва за срок една година с възможност за автоматично продължаване за всяка следваща година чрез заплащане на поредната застрахователна премия.

ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ

Пакетна здравна застраховка „Здраве и спокойствие“ е продукт на ЗК „УНИКА ЖИВОТ“ АД.

Преди да сключите застраховката е необходимо да се запознаете с преддоговорната информация за застрахователен брокер КРЕДИПОРТ ИНС ЕООД по чл. 325 от Кодекса за застраховането.


Гражданска отговорност с отстъпка.
КЪМ ПРОВЕРКАТА